Pen Duick în România prin Lexonn

PK781-782-1-small“Pentru a exista, omul are nevoie de pasiune” – Éric Tabarly

Din această pasiune a navigatorului și arhitectului naval francez Éric Tabarly, o legendă a mării, s-a născut brandul Pen Duick al cărui ambasador suntem de 11 ani. Colecția vestimentară, alături de accesorii, se adresează atât momentelor sportive care necesită echipamente adecvate – tricouri tehnice Quick Dry, softshell-uri cu 2-3 straturi, polare – cât și celor de relaxare în spațiul urban sau de călătorie – jachete travel, veste matlasate, jachete parka.

La ediția aniversară a Salonului Nautic Internațional Bucuresti vă prezentăm noi modele cu look modern, din materiale rezistente la apă și la vânt. Accesoriile – genți, șepci, prosoape – completează colecția adăugându-i confort și personalitate.

Toate produsele Pen Duick oferă posibilitatea personalizării, fiind un partener de încredere pentru branduri renumite pe plan local și internațional.

Vă invităm la standul nostru să descoperiți noile modele din colecția personalizabilă Pen Duick 2018!

Colecția PEN DUICK Travel & Sport

LEXONN – unic distribuitor pentru România

www.textileonline.ro / www.lexonn.ro

Penduick-Lexonn_Salonul_Nautic

 

 

 

Penduick_Salonul_Nautic_2018

Salonul Nautic International Bucuresti

Salonul Nautic International Bucuresti este singura expozitie indoor din Romania care reuneste in fiecare an cele mai reprezentative societati comerciale care isi desfasoara activitatea in acest domeniu.

Comments are closed