Motoboom

motoboom SINB 2018

 

MOTOBOOM va fi prezentă și la evenimentul din acest an, în cadrul căruia vă vom dezvălui noua colecție 2018 a producătorului de renume mondial în domeniul echipamentelor nautice, Jobe Sports International. Cu siguranță, pasionații sporturilor nautice vor fi impresionați să descopere că anul acesta designerii Jobe au pus accentul pe diversitate și posibilități aproape inepuizabile de a asorta echipamentele în funcție de culori și stilul personal al fiecăruia. Noua colecție propune scheme cromatice fresh, culori mai îndrăznețe și linii de design, capabile să preia din personalitatea fiecărui pasionat de sporturi pe apă.

Vă așteptăm cu mare drag la standul JOBE, reprezentat în România de MOTOBOOM, cu gama completă de produse din noua colecție Jobe 2018, printre care enumerăm: costume din neopren, veste de salvare, încălțăminte și îmbrăcăminte pentru plajă și înot, gonflabile pentru agrement nautic, echipamente și accesorii, plăci de wakeboarding, wakeskate, schi nautic, SUP (Stand up Paddle) și multe alte surprize.

Gama completă 2018 de produse, echipamente și accesorii Jobe o puteți accesa și pe site-ul nostru: www.motoboom.ro la categoria Sporturi Nautice, dar și pe site-ul oficial al producătorului: www.jobesports.com.

Așadar, în perioada 22-25 Martie 2018, ne dăm întâlnire la Salonul Nautic Internațional București.

 

Salonul Nautic International Bucuresti

Salonul Nautic International Bucuresti este singura expozitie indoor din Romania care reuneste in fiecare an cele mai reprezentative societati comerciale care isi desfasoara activitatea in acest domeniu.

Comments are closed