Începe-ţi aventura astăzi!

AutoRulotele HYMER sunt gândite la cele mai înalte standarde, au dotări ce asigură un confort deosebit cu interioare şi amenajări luxoase. Mai mult, autorulotele şi rulotele HYMER sunt echipate cu cele mai înalte standarde de securitate executate în Germania. 


Autoklass Chitila.Soluţii personalizate pentru cele mai exigente cerinţe.
Autoklass deţine cel mai mare şi mai modern centru autorizat Mercedes-Benz din România. Cu o suprafaţă totală de peste 10.000 mp construiţi, service-ul nostru asigură operaţiuni complete de mecanica şi tinichigerie-vopsitorie la standardele de excelenţă Mercedes-Benz. Cu 20 de posturi de lucru pentru operaţiuni de mecanica şi 15 posturi de lucru pentru operaţiuni de tinichigerie-vopsitorie, tehnicienii noştri certificaţi Mercedes-Benz vă stau la dispoziţie pentru ca maşina dumneavoastră să fie mereu ca la început.
Centru de dauneLiniştea dumneavoastră este importantă pentru noi. Din acest motiv, am încheiat parteneriate cu majoritatea firmelor de asigurări. Astfel, dacă aveţi maşina asigurată la Asito Kapital, Ergo, Gothaer, Asirom, Allianz, Uniqua, Generalli, Omniasig, Euroins sau Groupama, ne angajăm să rezolvăm rapid problema actelor, iar dumneavoastră să vă continuaţi drumul la volanul uneia dintre maşinile noastre suport*.
Autovehicule SuportPentru confortul dumneavoastră, în cazul în care maşina vă este imobilizată în service-ul nostru, vă putem oferi un autovehicul de schimb, gratuit, pentru o perioadă de 5 zile. Pentru perioade mai lungi, oferim tarife speciale de închiriere, pentru ca dumneavoastră să nu simiţiţi lipsa maşinii.
Piese de schimb direct la domiciliuNu putem opri timpul în loc, dar serviciul nostru de livrare piese la domiciliu îl va eficientiza pe al dumneavoastră. De asemenea, daca deţineţi un service propriu, livrarea produselor comandate se va face direct la punctul de lucru specificat.
Servicii Buy-BackIndiferent de motivul pentru care vreţi să vă schimbaţi maşina, specialiştii noştri vă stau la dispoziţie pentru evaluarea corectă a acesteia. Astfel, maşina dumneavoastră va constitui avans la cumpărarea unui autovehicul nou.
Garanţia calităţiiMenţinem un sistem de management al calităţii care este certificat pentru conformitatea cu cerinţele ISO 9001:2008 de către Lloyd’s Quality Assurance.
Mobilitate alternativă Dacă vă gândiţi să vă achiziţionaţi sau deja deţineţi un scooter electric, o trotinetă sau o bicicletă electrică, Autoklass vă poate oferi o gamă variată de produse electrice pentru a vă face viaţa mai uşoară, mai comfortabilă şi mai independentă. Filozofia noastră de brand pune clienţii pe primul loc, iar scopul diviziei de Mobilitate Electrică este acela de a vă ajuta să vă trăiţi viaţa din plin. 
Rulote şi autoruloteIntegrate sau semi-integrate, mici, medii sau mari, premium sau superioare, într-o varietate de stiluri şi configuraţii: te invităm să descoperi autorulotele şi rulotele HYMER. 
VÂNZARE, ÎNCHIRIERE, SERVICE, ACCESORII AUTORULOTE ŞI RULOTE.
Autoklass Chitila – Centru Autorizat de Vânzari şi Service Mercedes-BenzStrada Rudeni, nr. 103, Oraş Chitila, judeţul Ilfov,  Tel:  031.731.07.01, www.autoklass.ro

RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Twitter
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Twitter