Fishing Boats Expert

Fishing Boats Expert şi Finval România vă aşteaptă la Pavilionul C4-C5
pentru a vedea modelele Sport Angler 685, Fish Pro 685, Sport Angler 555,
Fish Pro 555, Fish Pro 505, Evo 475, Rangy 510 şi noul Rangy 510 cu
consolă, destinate pescuitului sportiv şi de agrement.

Pe parcursul expoziţiei, specialiştii noştri vă vor sta la dispoziţie cu toate detaliile legate de ambarcaţiunile Finval şi accesoriile lor. Preţurile ambarcaţiunilor expuse vor avea discount pe toată perioada expoziţiei.


Fishing Boats Expert importă și comercializează bărci de pescuit şi de agrement, cu cea mai durabilă construcție, motiv pentru care marca Finval a devenit un standard în industria bărcilor cu motor. 

Compania Finval acordă o atenție deosebită siguranței și calității de navigabilitate a ambarcaţiunilor. Totodată, o caracteristică principală a produselor companiei este și combinaţia deosebită dintre confortul pescuitului și confortul mişcării pe apă. Ambarcaţiunile Finval sunt fabricate din aluminiu, proiectate de ingineri, cu ajutorul pasionaților de pescuit şi concepute atât pentru râuri și lacuri, cât şi pentru întinderi mari de ape, oferind siguranţă şi stabilitate în faţa oricăror tipuri de valuri. Astfel, pentru profesioniști sau amatori, pentru orice mediu de exploatare și pentru orice scop avem ambarcaţiunea perfectă! Aşadar, alegeți rezistența, confortul și siguranța, ambalate într-un design special și simțiți plăcerea de a fi pe val cu Finval!

În viață întâlnim puține lucruri care ar putea fi descrise ca fiind mai importante decât realizarea unui vis. Ambarcaţiunile pe care Finval le construieste și le comercializează sunt un mijloc de a realiza acest vis. Să ajungi pe apă, în locuri spre care drumurile nu duc… să găteşti împreună cu prietenii o ciorbă de peşte, să te bucuri de natură, stând lângă foc, sub cerul liber… aflându-te în mijlocul lacului şi simţind cum muşcă pe neaşteptate şi răutăcios şalăul… purtat de curent să smulgi de sub o rădăcină un avat de vreo patru kilograme… dorințe care îţi trec prin minte atunci când răsfoiești propriile-ți fotografii. Toate aceste dorinţe pot fi realizabile. Dacă vorbim despre astfel de “vise”, atunci barca nu este un lux, ci o necesitate. Barca serveşte drept un mijloc de a ne realiza dorinţele, aducând, în același timp, în viața noastră, o porţie masivă de distracție şi satisfacţie.

Perioada de garanţie şi exploatare a produselor comercializate de către Finval este de 10 ani.

RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Twitter
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Twitter