SelfieFun – cabina foto


Cabina foto nu este doar o masina de facut fotografii. SelfieFun este o atractie, un divertisment care aduce plus valoare evenimentului/standului.
Toti cei care ajung in standul dvs au posibilitatea sa plece acasa cu amintiri.
Rama digitala se poate personaliza cu logo/sigla/text-ul firmei, astfel ca participantii vor avea fotografia cu logo/sigla firmei dvs.
Deasemenea, fotografiile se pot urca instant in pagina de facebook a clientului, astfel ca cei care se fotografiaza, pot da share la fotografiile lor, fotografii ce contin logo/sigla, astfel ca prietenii celor care s-au fotografiat pot vedea logo/sigla companiei.
Se poate opta pentru fotografii printate 10×15 cm sau 5×15 cm, ambele variante fiind interesante. Se poate aplica folie magnetica auto adeziva pe spatele fotografiei printate, rezultand o fotografie magnetica ce poate fi lipita pe frigider.
Puteti sa va diferentiati de concurenta, avand la stand o cabina foto SelfieFun. Cei care viziteaza standul vor pastra o amintire cu logo-ul firmei, eventual o vor aseza pe frigider, asa ca vor avea numele companiei dvs mereu in vizor. Vizitatorii primesc de obicei pliante care
dupa o perioada vor ajunge la cosul de gunoi. Fotografia insa o vor pastra pentru ca ei apar in ea! Si asa numele companiei va fi memorat de catre vizitatori. Marian Mocanu tel.0746.840.857

RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Twitter
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Twitter