SelfieFun – cabina foto


Cabina foto nu este doar o masina de facut fotografii. SelfieFun este o atractie, un divertisment care aduce plus valoare evenimentului/standului.
Toti cei care ajung in standul dvs au posibilitatea sa plece acasa cu amintiri.
Rama digitala se poate personaliza cu logo/sigla/text-ul firmei, astfel ca participantii vor avea fotografia cu logo/sigla firmei dvs.
Deasemenea, fotografiile se pot urca instant in pagina de facebook a clientului, astfel ca cei care se fotografiaza, pot da share la fotografiile lor, fotografii ce contin logo/sigla, astfel ca prietenii celor care s-au fotografiat pot vedea logo/sigla companiei.
Se poate opta pentru fotografii printate 10×15 cm sau 5×15 cm, ambele variante fiind interesante. Se poate aplica folie magnetica auto adeziva pe spatele fotografiei printate, rezultand o fotografie magnetica ce poate fi lipita pe frigider.
Puteti sa va diferentiati de concurenta, avand la stand o cabina foto SelfieFun. Cei care viziteaza standul vor pastra o amintire cu logo-ul firmei, eventual o vor aseza pe frigider, asa ca vor avea numele companiei dvs mereu in vizor. Vizitatorii primesc de obicei pliante care
dupa o perioada vor ajunge la cosul de gunoi. Fotografia insa o vor pastra pentru ca ei apar in ea! Si asa numele companiei va fi memorat de catre vizitatori. Marian Mocanu tel.0746.840.857

RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Twitter